Sâmbătă, 15 august, începând cu ora 17.00, în Piaţa Vasile Milea din Municipiul Piteşti, a avut loc Gala Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului – eveniment organizat de Consiliul Judeţean Argeş, aflat la cea de a IX-a ediţie.

Deşi toată lumea era obişnuită cu prezenţa a numeroase personalităţi, sâmbătă a bătut vântul la cel mai mare eveniment al Argeşului. Lipsa cea mai mare s-a numit Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, ÎPS Calinic, şi preşedintele Curţii de Conturi a României, Nicolae Văcăroiu, ambii nelipsiţi de la ultimele ediţii, adică de la înfiinţarea Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului.

Invitaţii au fost trimise pe numele celor două mari personalităţi, dovadă căÎPS Calinic a fost aşteptat pânăîn ultima clipă, ba chiar s-a întârziat decernarea titlurilor de Personalitatea Anului din sala mare a Consiliului Județean Argeș, prevăzută pentru ora 17.30.

Să fie oare o răcire a relaţiei între cele trei instituţii: Consiliul Judeţean, Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului şi Curtea de Conturi a României? Ori trioul Tecău Calinic Văcăroiu nu mai funcţionează la fel de bine ca cel dinainte – Nicolescu Calinic Văcăroiu?

Comments

comments

DISTRIBUIȚI