Calinic şi Văcăroiu au lipsit de la Zilele Argeşului şi Muscelului. Este pentru prima dată când cei doi nu dau curs invitaţiei

938 views

Sâmbătă, 15 august, începând cu ora 17.00, în Piaţa Vasile Milea din Municipiul Piteşti, a avut loc Gala Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului – eveniment organizat de Consiliul Judeţean Argeş, aflat la cea de a IX-a ediţie.

Deşi toată lumea era obişnuită cu prezenţa a numeroase personalităţi, sâmbătă a bătut vântul la cel mai mare eveniment al Argeşului. Lipsa cea mai mare s-a numit Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, ÎPS Calinic, şi preşedintele Curţii de Conturi a României, Nicolae Văcăroiu, ambii nelipsiţi de la ultimele ediţii, adică de la înfiinţarea Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului.

Invitaţii au fost trimise pe numele celor două mari personalităţi, dovadă căÎPS Calinic a fost aşteptat pânăîn ultima clipă, ba chiar s-a întârziat decernarea titlurilor de Personalitatea Anului din sala mare a Consiliului Județean Argeș, prevăzută pentru ora 17.30.

Să fie oare o răcire a relaţiei între cele trei instituţii: Consiliul Judeţean, Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului şi Curtea de Conturi a României? Ori trioul Tecău Calinic Văcăroiu nu mai funcţionează la fel de bine ca cel dinainte – Nicolescu Calinic Văcăroiu?

Comments

comments

DISTRIBUIȚI