Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti este pe primul loc în prima Ligă a fotbalului românesc. Se spune că, în principiu, dinamoviştii lui Cristi Borcea nu ar mai avea cum să piardă primul loc în campionat pentru că se află în cea mai bună formă sportivă dintre toate cluburile din ţară. Pe lângă pregătirea fizică, secretul performanţelor obţinute de „Câinii roşii” ar putea consta şi în alimentaţie, deoarece fotbaliştii de la FC Dinamo sunt hrăniţi numai cu carne de la fabrica de mezeluri „Radic Star” din Ştefăneşti. Încă din luna mai a acestui an, conducerea clubului a decis să cumpere carnea
de porc de la firma argeşeană „Radic Star”, cu care a semnat un contract de 800 de milioane de lei. Deşi li se spune „Câinii roşii”, dinamoviştii iau de la „Radic Star” doar carne macră, fără os: muşchiuleţ, ceafă, cotlet şi pulpă de porc. Carnea ajunge atât la bucătăria clubului din Ştefan cel Mare, cât şi în cantonamentul dinamoviştilor din Braşov. Conform contractului, numai în acest an la clubul din Bucureşti vor ajunge 400 de kg de pulpă de porc, 4.000 de kg de cotlet, 1.500 de kg de ceafă, 400 de kg de muşchiuleţ. Însă nu doar fotbaliştii de la Dinamo şi-au întreţinut masa…musculară cu preparate de la firma din Ştefăneşti, ci şi parlamentarii ţării, pentru care Camera Deputaţilor a cumpărat anul trecut de la „Radic Star” carne de porc şi organe, în valoare de 1 miliard de lei. Tot cu „Radic Star” a mai încheiat un contract în valoare de aproape 400 de milioane de lei şi Ministerul Justiţiei, care se aprovizionează cu carne de porc, vită şi pui. Pentru că afacerea merge ca unsă, patronul de la „Radic Star”, Gheorghe Dicu, a cumpărat luna trecută şi clădirile fostei fabrici de mezeluri „Agofloris” din Ştefăneşti-Valea Mare, scoase la licitaţie de o bancă, în urma insolvenţei. Aici, Gheorghe Dicu vrea să facă o secţie specială de mezeluri crude – uscate, produse de calitate, dar mult mai scumpe decât cele pe care le comercializează acum „Radic Star”. Pe fosta fabrică „Agrofloris” patronul „Radic Star” a dat 13 miliarde de lei.