„Caii ne dau aripile care ne lipsesc!”.

 

Dar puteţi să le găsiţi oricând, la „Andaluz”, cel mai modern, frumos şi elegant centru de echitaţie, situat în Ciocănăi, comuna Moşoaia, la doar 5 kilometri de Piteşti, pe drumul ce trece de Grădina Zoologică.

Aici, iubitorii sportului hipic şi toţi ce doresc să petreacă un timp de calitate în mijlocul naturii, între animale şi într-o atmosferă de mare clasă şi eleganţă, o pot face liniştiţi, departe de grijile cotidiene şi de agitaţia oraşului.
„Andaluz” este proiectul de suflet al familiei Nicula, Lucian şi fiicele sale, Oana – Carmina şi Adelina, şi reprezintă o oază de frumuseţe şi bun-gust.

Începătorii în ale călăriei sau marii iubitori de cai au aici posibilitatea să facă cunoştinţă cu 12 cai de o frumuseţe rară, din rasa Frisian olandez sau Andaluz. Azur, Alonzo, Vanda, Anis, Rick, Frederick, Simpatico sau Galileo sunt oricând dispuşi să vă arate cum se vede lumea din şa, în pas de trap sau de galop, cu vântul în păr şi în plină libertate, fără niciun fel de încorsetări. Cei ce nu au curajul de a urca în şa pot doar să îl admire pe Hento, un exemplar special păstrat de proprietarii centrului doar pentru concursuri. Cei mici pot încerca şi ei o tură pe poneii din rasa Hasinger, Anis şi Azur, sau o vizită la grajduri, să vadă cum sunt hrănite şi îngrijite animăluţele.

„Un cal este poezie în mişcare” – spune o vorbă celebră. La „Andaluz”, puteţi să vă convingeţi singuri!

Comments

comments