Succes notabil pentru sportivii clubului sportiv Unirea Bascov, la prima lor participare la o competiţie sub culorile clubului. Cei patru caiacişti care reprezintă, din acest an, Unirea Bascov, au reuşit să cucerească patru medalii la Campionatul Naţional de Tineret  (U23) de Caiac-Canoe desfăşurat săptămâna trecută la Complexul Sportiv Naţional de la Bascov.

Vaşnicii bascoveni ce s-au impus, suprinzător, sunt Vlăduţ Telenche – aur la canoe simplu 3000 de metri, Mihai Nedelcu şi Liviu Aristănţoiu, care au cucerit medalia de argint la canoe dublu 3000 m şi, împreună cu acelaşi Vlăduţ Teleche, medalia de argint la canoe 10000 m, şi Mihai Stanciu, care a reuşit două locuri 5 în probele de 1000 şi 3000 de metri simplu.
Toţi sunt antrenaţi de George Ghiţulescu, un fost sportic de mare performanţă ce şi-a dorit să continue o carieră de succes ca sportiv cu una, de acelaşi nivel, la nivelul antrenoratului. Din fericire pentru el, a găsit în edilii comunei Bascov parteneri de nădejde în proiectul pe care şi l-a propus, de a forma o echipă de înalt nivel în această disciplină sportivă.

De remarcat, lucru subliniat şi de organizatori, Unirea Bascov a fost singura echipă, dintre cele 37 de cluburi, prezente în competiţie cu peste 300 de sportivi, care a reprezentat o comună!

În plus, Unirea Bascov a luat naştere prin fuziunea celor două cluburi existente în comună, cu doar câteva luni în urmă, prin străduinţa echipei de conducere, în frunte cu primarul Gheorghe Stancu.
 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI