Ultimele 3 zile au fost printre cele mai frumoase zile din viața profesională a echipei Antena 1 Pitești! Alături de colegi şi invitaţi din întrega ţară şi de colaboratorii şi telespectatorii argeşeni, ei au sărbătorit nu mai puţin de 20 de ani de emisie neîntreruptă.

Evenimentul a fost unul pe măsură: un spectacol de gală, în care a fost prezentată echipa, o seară de vis la Restaurantul Cornul Vânătorului şi un week-end special la Hotel Valea cu Peşti, pe malul lacului Vidraru. 

“Mulțumim colegilor care au venit special din toată țara: Antena 1 Arad, Antena 1 Deva, Antena 1 Cluj, Antena 1 Tg Mureș, Antena 1 Sibiu, Antena1 Făgăraș, Antena 1 Brașov, Antena 1 Iași, Antena 1 Vaslui, Antena 1 Constanța, Antena 1 Ploiești, Antena 1 Slobozia, Antena Stars, Acces Direct, Departamentul Teritoriu Antena TV Group!” este mesajul Cristinei Munteanu, directoarea staţiei Antena 1 Piteşti, nu întâmplător cel mai vechi membru al echipei, şi cea care a fost prezentă în prima emisie a postului, în urmă cu exact 20 de ani!

O secondează, aproape de toţi atâţia ani, figuri cunoscute şi îndrăgite de publicul argeşean precum Simona Pomazan şi Ionuţ Manta, ori tehnicianul Dan Badea. Şi, la fel de profesionist, deşi mai de curând, Costi Ivaşcu, Luminiţa Popescu şi Florin Sima, dar şi mulţi tineri care doresc cu ardoare să le calce pe urme, drept pentru care se străduiesc să fure meserie de la cei mai buni profesionişti de televiziune din Argeş. 

Comments

comments