Unsprezecele aliniat de Claudiu Niculescu şi-a continuat parcursul de excepţie pe care l-a avut până acum. După ce a eliminat din Cupa României pe Astra Giurgiu, aseară, argeşenii au scos din joc pe mult mai titrata echipă Dinamo Bucureşti.

Golul care a calificat pe C.S. Mioveni în sferturi, a venit în minutul 22 şi a fost marcat de brazilianul Roberto Ayza. Brazilianul a reuşit să-i depăşească pe Bărboianu şi pe Traian Mark, portarul lui Dinamo nemaivând nicio şansă în faţa unei execuţii de precizie.Treziţi la realitate, dinamoviştii au luat cu asalt careul celor de la Mioveni, dar până finalul primei reprize, tabela a rămas neschimbată, 1-0 pentru Mioveni.
A doua repriză a continuat în aceeaşi linie, dinamoviştii încercând cu disperare să-şi facă loc spre poarta lui Octavian Popescu. Şansa lor a venit tocmai în minutul 90, când Bilinski a înscris din foarfecă. Însă, prea târziu. Arbitrul Marian Balaci fluierase deja un fault în atac. Aşa că după 90 de minute de joc, plus cele 5 de prelungire, scorul a rămas neschimbat, 1-0 pentru Mioveni, dinamoviştii luându-şi adio de la Cupa României. Partida s-a jucat pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, în prezenţa unor galerii nu tocmai numeroase. Arbitrul Balaci a acordat în acest meci 7 cartonaşe galbene, printre care unul şi portarului de la Mioveni, pentru tragere de timp.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI