Printre priorităţile administraţiei locale din Băiculeşti se numără lucrările de reabilitare şi reparaţii la toate unităţile de învăţământ din comună, dar şi amenajarea tribunelor şi copertinelor la terenul de fotbal din localitate.

 

„Vom realiza toate reparaţiile ce se impun la unităţile de învăţământ. Este o necesitate, iar elevii noştri merită ce este mai bun. Cu mândrie vă spun că avem rezultate deosebite la concursurile şcolare, elevi din localitatea noastră participând cu succes la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare. Le mulţumesc pentru efortul şi strădania lor şi îi felicit pe profesori, pentru că, de ce să nu recunoaştem, meritul este şi al cadrelor didactice”, a declarat primarul Niculae Dragnea.

Şi cum tinerii sunt viitorul şi mândria localităţii, elevii merituoşi au fost răsplătiţi la sfârşitul anului şcolar cu burse de merit şi de excelenţă. „Pe lângă bursele sociale, în cuantum de câte 100 lei, am avut 43 elevi cu media peste 9.00, care au primit burse de merit în valoare de câte 150 lei şi două premii de excelenţă, a câte 600 lei. Cele două eleve care sunt mândria şcolii noastre sunt Ioana Lavinia Pletea, de la Şcoala Valea lui Enache, care a participat la Olimpiada de educaţie tehnologică – faza naţională, situându-se în prima jumătate a participanţilor şi, de asemenea, obţinând locul al V-lea la cea de-a III-a ediţie a concursului naţional „Made For Europe”, ce a avut loc la Arad, concurs parte integrantă a proiectului Comenius.

Cea de-a doua elevă excelentă este Georgiana Evelina Nicolau, care a obţinut premiul special la etapa naţională a olimpiadei „Universul cunoaşterii prin lectură”, precum şi alte premii la diferite concursuri”, a precizat directorul Şcolii Băiculeşti, prof. Ileana Bodescu.

Comments

comments