Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Pitești! Participare gratuită și pentru alte persoane în căutare de job

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges, organizeaza vineri, 14 octombrie 2022, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSLOVENȚI, eveniment la care sunt asteptați să participe absolvenți de învățământ ai ultimei promoții precum și alte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Bursa locurilor de muncă se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților din Pitești, strada Panselelor, nr. 2, intrarea B (din strada Armand Călinescu), cu începere de la ora  09:30.

Evenimentul va avea loc la nivel national si reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca disponibile sau, in ultima instanta, sa se re(orienteze) profesional spre ocupatii cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu si lung.

Agenții economici interesați pot confirma participarea pana in data de 12.10.2022 ora 16 si pot transmite oferta de locuri de munca disponibile – Anexa 1A (cu specificația Pentru Bursa) la secretariatul AJOFM Arges din Pitesti, str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin e-mail claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro sau ajofm.ag@anofm.gov.ro.

Relații suplimentare privind participarea la bursă pot fi obținute la numerele de telefon 0248/222415; 0761/103332, persoana de contact Claudian Baciu.

Participarea la acest eveniment este gratuită pentru toți cei interesați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here