Bratu, candidatul agreat de toţi primarii din zona de Sud

UN CANDIDAT CA LA CARTE Fost inspector şcolar general, Gabriel Bratu se numără printre puţinii candidaţi la alegerile parlamentare ce se bucură de o susţinere unanimă din partea primarilor ce conduc localităţile din Colegiul Costeşti. Simpatia pentru candidatul Alianţei „România Dreaptă” vine şi din faptul că Bratu este singurul şef din istoria învăţământului argeşean care a ajutat la organizarea şi modernizarea şcolilor din sudul judeţului, fără a ţine cont de culoarea politică a vreunui primar. Gabriel Bratu, fostul inspector şcolar general, candidează pentru postul de deputat pe Colegiul Costeşti. Potrivit unor calcule dar şi sondajelor preliminare, Bratu este unul dintre candidaţii Alianţei „România Dreaptă” care pleacă cu cele mai mari şanse pe acest colegiu, chiar dacă, iniţial, se pregătea pentru candidatură pe Piteşti – Centru. Mutările de ultimă oră care s-au produs în propunerile ARD nu par însă a-l incomoda prea tare pe Gabriel Bratu, majoritatea primarilor din zona de sud a judeţului declarându-se susţinătorii săi necondiţionaţi.
Dincolo de calculele politice, atuu-urile lui Gabriel Bratu sunt: o bună cunoaştere a electoratului şi a nevoilor acestuia în fiecare dintre comunele ce compun colegiul, încă de când, din postura de inspector şcolar general, discuta despre organizarea şi modernizarea şcolilor şi colabora cu primarii zonei pentru binele copiilor, indiferent de culoarea lor politică.

,,Exclud o campanie agresivă şi voi pune accent pe discuţii cu cetăţenii”

„Cunosc fiecare localitate, cunosc primarii PSD, cu care am discutat despre nevoile şcolilor din comunele lor, îi ştiu pe directori şi pe profesori. Eu nu am fost inspector şcolar pentru PDL. Am încercat să rezolv ce se putea rezolva, indiferent de culoarea politică a conducătorilor unei comune. O să mă lupt în continuare pentru independenţa sistemului educaţional, pentru că nu e normal să etichetăm directorii de şcoli după culoarea politică. Părerea mea este că, în domenii precum educaţia şi sănătatea, politicul nu trebuie să aibă loc. Şi mă voi lupta pentru asta!”, spune candidatul ARD pe Colegiul de deputaţi Costeşti.
Aceleaşi promisiuni de toleranţă, respect şi discuţii civilizate, la obiect, face Gabriel Bratu şi în ceea ce priveşte modul în care îşi va desfăşura campania electorală. „Exclud o campanie agresivă şi voi pune accent pe discuţii cu cetăţenii, pentru a le afla problemele şi dorinţele! Nu campaniile agresive sunt cele pe care le aşteaptă electoratul, ci soluţiile menite să le rezolve, în cel mai scurt timp, problemele cu care aceştia se confruntă. După cum bine se cunoaşte, zona de sud a judeţului este una în care principala preocupare a locuitorilor este agricultura şi acest domeniu va deveni pentru mine prioritatea numărul 1, ca viitor deputat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.