Botez în pandemie, în Argeș. Polițiștii i-au prins în urma postărilor online

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că în ziua de 08 mai, la o societate comercială de pe raza localității Valea Danului, ar fi avut loc un eveniment privat (botez), la care ar fi participat aproximativ 30 de persoane. Sesizarea este ulterioară, din oficiu, în baza unor postări în mediul online, potrivit Poliției Argeș.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei. De asemenea, au fost aplicate alte 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.000 de lei, persoanelor care au luat parte la eveniment, cu încălcarea normelor privind diminuarea impactului riscurilor, prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.
„Verificările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat la eveniment și luarea măsurilor legale care se impun.
Deoarece în data de 15 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au intervenit pentru întreruperea unui eveniment privat (botez) ce se afla în desfășurare la același local, au fost informați I.T.M. Argeș și D.S.P. Argeș cu privire la cele două evenimente constatate”, transmite IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here