BOMBĂ în învăţământul argeşean! Două nume cu greutate în Ministerul Educaţiei ar putea prelua şefia IŞJ Argeş

2,938 views

BOMBĂ în învăţământul argeşean! Două nume cu greutate în Ministerul Educaţiei ar putea prelua şefia IŞJ Argeş. Deşi în Argeş şi-au depus dosarele pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al IŞJ Argeş trei persoane, Cătălin Crețu, Florin Gardin şi Cătălina Dumitrașcu, alte două nume cu greutate apar pe o listă scurtă la Bucureşti: soţii Berezovski, argeşeni la origine, ambii cu funcţii grele în Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Robert Berezovski, 52 de ani, fost inspector şcolar general adjunct în cadrul IŞJ Argeş, în perioada 2005 – 2006, actualmente şef birou Acte Studii în ministerul Educației și Cercetării, ar putea prelua conducerea învăţământului argeşean, conform unor surse liberale. Berezovski lucrează de 13 în Ministerul Educaţiei unde a ocupat mai multe funcţii de conducere: secretar general, consilier superior şi director al Corpul de Control.

Până să ajungă inspector şcolar general adjunct în cadrul IŞJ, Berezovski a fost profesor de fizică la Colegiul Tehnic „D. Dima” Pitești şi Grup Școlar Agricol Costești, dar şi director adjunct la Grup Şcolar „I.G.Duca” din Vedea.

Aceleaşi surse mai precizează că şi soţia lui Robert Berezovski, Cristina, şi ea cu un CV impresionat în funcţii de conducere ale Ministerului Educaţiei, ar putea fi o variantă pentru preluarea funcţiei de inspector şcolar general al IŞJ Argeş.

Pe lângă pregătirea profesională, soţii Berezovski ar mai putea primi şi o recomandare cu greutate din partea Cristinei Monica Anisie, actualul ministru al Educaţiei şi Cercetării, care le-a fost colegă mai mulţi ani în minister. (Vezi facsimil).

Numai în pielea lui Miuţescu să nu fii, deoarece mai există şi un al treilea nume pe lista de la Bucureşti în cazul că soţii Berezovski vor refuza să preia şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş.

Comments

comments