Bogdan Ivan, Pro România – mesaj emoționant la ȋnceput de an școlar!

Bogdan Ivan, Pro România – mesaj emoționant la ȋnceput de an școlar! Liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, a transmis un mesaj elevilor, profesorilor și părinților, cu ocazia ȋnceperii noului an școlar.

Dragi elevi,

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să ȋl faceți astăzi, și ȋn fiecare zi, este să credeți ȋn voi. Apoi, aveți ȋncredere ȋn dascălii și părinții voștri. Cu toții vă vor binele și sunt acolo, lângă voi, pentru a vă ghida pașii. Fiecare an școlar este o provocare, dar acesta parcă le ȋntrece pe toate. O veți depăși cu brio, nu am niciun dubiu, pentru că sunteți o generație smart și adaptabilă, care știe să se descurce ȋn orice situație. Indiferent dacă mergeți fizic la cursuri sau dacă faceți școala online, știți deja că trebuie să ȋnvățați pentru a avea succes. Păstrați-vă mintea deschisă față de lucrurile noi pe care profesorii și familia vă vor ajuta să le descoperiți, fiți creativi și originali.

Veți vedea că tot ce ȋnvățați perioada aceasta o să vă fie de folos, mai departe, la maturitate.

Am ȋncredere ȋn voi și știu că la finalul anului acesta veți fi mai buni și mai aproape de a vă ȋndeplini visurile. Baftă!

Stimați profesori,

Sunteți și dumneavoastră ȋn fața celei mai grele provocări din carieră. Vă admir pentru curaj și determinare, pentru că nu v-ați speriat, nu ați renunțat și sunteți și azi la catedră sau la computere. Atât elevii, cât și noi, părinții, avem nevoie de experiența, cunoștințele și ȋnțelepciunea dumneavoastră.

Ȋmi pare rău că nu aveți condițiile pe care le meritați. Nu știu dacă cineva din conducerea acestei țări v-a cerut scuze, dar o fac eu pentru ei. Sper ca situația ȋn care ne aflăm să se ȋndrepte cât mai repede, să primiți tot ce aveți nevoie pentru a vă proteja și a vă face treaba ȋn siguranță și să trecem cu toții, cu bine, peste această perioadă.

Vă mulțumesc pentru că ne sunteți, ȋn continuare, aproape și pentru că ne ajutați să creștem generații frumoase, care nu vor mai repeta greșelile noastre. Mult succes!

Stimați părinți,

Credeți-mă că vă ȋmpărtășesc toate grijile, frământările, emoțiile și nopțile nedormite. Am doi copii care azi ȋncep școala. Mi-aș fi dorit mult ca ziua asta să fie cum a fost și ȋn ceilalți ani, despre speranță și bucurie, nu despre teamă și neȋncredere. Chiar și ȋn pandemie, putea fi așa. Dar ȋn România, spre deosebire de alte țări, atât s-a putut. Din păcate, nu ne putem baza pe autorități, așa că, trebuie să facem cum știm și cum simțim că e mai bine pentru familiile noastre.

Vă doresc să aveți cât mai multă răbdare, putere să faceți față fiecărei zi, așa cum vine, cu bune, cu rele. Nu uitați că pentru cei mici, noi suntem primele modele ȋn viață și primii eroi. Chiar dacă egreu, ei merită tot efortul.

Doamne ajută!”, a fost mesajul lui Bogdan Ivan.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Pro România Argeş, CUI mandatar financiar MFC 21200010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.