BODO, solistul Proconsul, s-a mutat la țară. Acum locuiește cu întrega familie la Dobrești, în Argeș

Zilele acestea, trupa Proconsul a lansat un nou single, intitulat CHEMARE. “Aud o chemare / Văd raze de soare / Într-o zi senină / Plină de lumină”, sunt versurile scrise de solistul trupei după o experiență proprie de viață.

Bodo Marin, a povestit istoria acestui cântec la Radio România Actualități. ”Am facut infarct in timp ce tundeam iarba, la curte, unde m-am retras cu familia mea, in Arges. Nu am avut probleme cu inima pana atunci si nici nu am stiut ce se intampla, de aceea am stat doua zile si jumatate in casa, fara sa stiu ce am, desi nu ma simteam tocmai bine. Cand m-a vazut doctorul la Bucuresti a zis ca e grav, iar in momentul in care am ajuns pe masa de operatie, mi-am dat seama ca trebuie sa ma las de fumat, ceea ce am si facut, dupa 38 de ani de viciu. Doar cu ajutorul lui Dumnezeu, cu care am vorbit, am reusit sa merg mai departe, sa trec cu bine peste operatie unde mi-au fost montate 3 stenturi pe inima. Tot ce trebuie sa fac acum e sa ma tin de dieta si de… ispita fumatului. Cat despre piesa, tot Tatal este cel care mi-a deschis ochii, astfel ca, am reusit sa inregistrez compozitia la doar cateva zile dupa externarea din spital”, a declarat Bodo.

Bodo s-a mutat la țară împreună cu familia

„Începând de azi, împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți. Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni. Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești,  jud. Argeș”, a dezvăluit soția solistului, Loredana Marin, pe pagina ei de Facebook, chiar în ziua în care au decis să se stabilească la Dobrești.

În ceea ce privește cariera sa artistică, Bodo a anunțat că nu va renunța la marea lui dragoste, scena. Din contră, consideră că va avea mai multă inspirație la țară pentru a compune versuri.

Comments

comments