Casa de Pensii Argeş anunţă că la sediul instituţiei a fost afişată repartiţia biletelor de tratament balnear pentru seria 5, datele de plecare fiind 19, 20 şi 21 aprilie 2016. Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat bilete de tratament pe baza cererilor inregistrate, in urmatoarele statiuni: Amara, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Olanesti, Pucioasa, Slanic Prahova, Sovata, Targu Ocna si Techirghiol.

Au ramas bilete nealocate, nefiind solicitari din partea pensionarilor in statiunile: Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Covasna, Felix, Govora, Geoagiu, 1 Mai, Herculane, Mangalia, Saturn, Sovata, Slanic Prahova, Techirghiol, Tusnad.

Eliberarea biletelor se va face in perioada  6 –€ 12 aprilie 2016, conform planificarii care va fi anuntata telefonic  fiecarui beneficiar. 

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2016 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments