Casa Judeţeană de pensii Argeş anunţă că la sediul institutiei s-a afisat repartitia biletelor de tratament balnear pentru seria 15, datele de plecare fiind în perioada 7 octombrie – 17 octombrie 2017. Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat in baza cererilor inregistrate, 394 de bilete de tratament in urmatoarele statiuni: 1Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Lacu Sara, Moneasa, Olanesti, Pucioasa, Sinaia, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata si Vatra Dornei.

Au ramas bilete nealocate in urmatoarele statiuni: Bala –€ 2 bilete, Baltatesti – 2 bilete, Lacu Sarat – 2 bilete, Moneasa –€ 2 bilete, Ocna Sugatag – 2 bilete, Slanic Prahova – 13 bilete, Targu Ocna –€ 2 bilete.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 2 – 6 octombrie 2017, conform planificarii care va fi anuntata telefonic fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2017 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments