Luni, 02 octombrie 2017, începând cu ora 12 :00, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o nouă întâlnire dedicată contribuabililor pentru a oferi clarificări şi îndrumări referitoare la tema „Plata defalcată a TVA” la sediul din Piteşti, bulevardul Republicii, nr.118, judeţul Argeş.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte plata defalcată a TVA, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş organizează periodic întâlniri cu contribuabilii. Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere accesând link-ul https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/”https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/ Informatii_R/intalniri.htm.

Comments

comments