Bilete de tratament disponibile la Casa de Pensii. Plecarea – pe 29 aprilie. Casa Judeteana de Pensii Arges anunţă că pentru a patra serie din acest an, cu date de plecare in perioada 29 aprilie – 2 mai 2019, i-au fost repartizate 60 de bilete de tratament balnear in statiunile: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti si Pucioasa.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioada 11 aprilie –€ 24 aprilie 2019. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament sunt anuntate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat in cerere, iar in cazul persoanelor care au telefon fix, acestea sunt anuntate telefonic.

Au ramas bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunile: Amara –  10 bilete, Bala –€ 4 bilete, Buzias –€ 1 bilet, Geoagiu –€ 1 bilet, 1 Mai –€ 2 bilete, Olanesti –€ 1 bilet, Puciasa –€ 1 bilet

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2019 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments