Bilete de tratament balnear disponibile la Casa de Pensii Argeș. Vezi stațiunile. Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că a fost afisata realocarea de bilete de tratament balnear – seria 12, cu date de plecare în perioada 11 – 15 august 2020.

S-au repartizat 161 de bilete în stațiunile: 1 Mai, Amara, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia,  Neptun, Olănesti, Pucioasa, Saturn, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Târgu Ocna, Techirghiol, Tușnad, Vatra Dornei.

Au rămas bilete nerepartizate în statiunile: Amara, Govora, Lacu Sărat, Olănești, Pucioasa, Slănic Prahova, Techirghiol, Târgu Ocna.

Realocarea acestei serii poate fi consultata la sediul institutiei, cat si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se va face in perioada 05 – 11 august 2020, conform planificarii, pe zile si interval orar, care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iunie 2020 (original sau copie).

IMPORTANT!

       Pâna la data de 30.09.2020, conform prevederilor HG nr.140/2018, pentru eliberarea biletului de tratament balnear, biletul de trimitere – formular cu regim special, NU mai este necesar.

       Dupa obtinerea biletului de tratament balnear, conform prevederilor Ordinului MS nr.1078/12.06.2020, beneficiarii se vor adresa unitatii balneare prin e-mail sau telefon in vederea obtinerii unei programari, aceasta fiind necesara in vederea efectuarii triajului epidemiologic si obtinerea de informatii necesare cu privire la regulile de distantare sociala, siguranta si igiena ce trebuie respectate in cadrul procedurilor de tratament balnear.

Comments

comments