Bilete de tratament balnear disponibile la Casa de Pensii Argeş. Vezi staţiunile

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă următoarele:

Din seria 3 din acest an, cu date de plecare in perioada 15 aprilie 2019 –€ 18 aprilie 2019, au ramas bilete de tratament balnear nevalorificate in urmatoarele statiuni: Amara –€ 9 bilete, Bala –€ 2 bilete, 1 Mai –€ 1 bilet, Moneasa –€ 2 bilete, Pucioasa –€ 1 bilet.

Aceste bilete se distribuie prin solicitare directă la Compartimentul bilete de tratament balnear pana în data de 15 aprilie 2019.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2019 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here