Bilete de tratament balnear disponibile la Casa de Pensii Argeş, pentru luna august. Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru a zecea serie din acest an, cu date de plecare în perioada 3 – 6 august 2019, i-au fost repartizate 367 de bilete de tratament balnear în staţiunile: 1 Mai, Amara, Baltăţeşti, Buziaş, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Ocna Şugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sângeorz, Saturn, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tuşnad, Vatra Dornei.

Repartiţia poate fi consultată atât la sediul instituţiei cât şi pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face în perioada 16 – 24 iulie 2019. Persoanele cărora li s-a alocat bilet de tratament balnear, sunt anunţate prin mesaj scris, la numărul de telefon mobil indicat în cerere.

Au ramas 6 bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitări, în staţiunile Moneasa –2 bilete şi Ocna Şugatag – 2 bilete.

Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2019 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments