Bogdan Proca, edilul șef al comunei Berevoești, este cel mai tânăr primar din Argeș, preluând conducerea localității la doar 27 de ani.

Cei 3.500 de locuitori nu au considerat vârsta un impediment, ci, dimpotrivă, un mare atuu, așa că nu s-au zgârcit cu voturile!
Și, se pare că au avut mână bună, dat fiind că, în cei peste 3 ani de mandat, Bogdan Proca a reușit lucruri importante pentru comunitatea sa: a construit grădinițe, a reabilitat dispensarul și căminul cultural, a îmbunătăţit starea drumurilor. În general, proiecte menite să facă viața mai frumoasă și mai ușoară concetățenilor săi. Cum bugetul nu e unul extraordinar, a mizat și el, pe fonduri atrase din bugetul de stat sau cel european! Și a reușit!

2015 a fost anul în care , a început lucrul la rețeaua de apă și canalizare, proiect care se află pe drumul cel bun și care va ridica comuna la un alt nivel. „Consider că seriozitatea joacă un rol deosebit de important în administrația publică, pentru că dacă promiți un lucru, trebuie să îl și îndeplinești, altfel vei pierde încrederea oamenilor! Dar imensul și, probabil, singurul avantaj când îți iei răspunderea gospodăririi unei localități, mulțumirea oamenilor atunci când ai făcut cu adevărat ceva pentru ei, este mare lucru! Nu mai contează că pentru a-ți îndeplini promisiunile făcute lor, poate ai ajuns să neglijezi  persoanele dragi și apropiate” spune tânărul edil despre munca în administraţie.

Comments

comments