Update! Bătrânul a fost găsit decedat în cursul nopții trecute, într-o zonă împădurită din apropierea municipiului Câmpulung. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, din primele verificări nu au rezultat suspiciuni, iar cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei.

Pe 25 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 24 spre 25 august, MOISE PETRE, de 79 de ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Câmpulung și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime de 1,60 m, greutate 50-55 kg, ten alb, ochii căprui, părul cărunt, tuns scurt, nu are barbă, afecțiuni la piciorul drept, fără semne particulare.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon de trening de culoare albastru cu dungi albe, tricou albastru cu dungi albe, teniși negri.

Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

Comments

comments