Bătrână din Argeș, tâlhărită pentru 50 de lei

Pe 25 februarie, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au reținut un tânăr de 22 de ani, din Pietroșani.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul nopții de 23 spre 24 februarie, acesta ar fi pătruns fără drept în mai multe locuințe de pe raza localității de domiciliu, cu scopul sustragerii de bunuri, printre care și în locuința unei femei de 82 de ani, unde, întrebuințând acte de violențe şi ameninţări, ar fi sustras suma de 50 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 25 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală Domnești și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Pietroșani. În urma acestora au fost descoperite și ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie în cauză.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continua, pentru stabilirea întregii activități infracționale. (foto ilustrativ) 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here