Bătrână de 94 de ani dispărută de acasă, găsită de polițiștii argeșeni

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au efectuat verificări în cazul unei femei dispărute, aceasta fiind găsită în viața după aproximativ o oră de căutări.

Pe 17 august, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, de către o femeie din localitatea Dobrești, despre faptul că bunica sa, în vârstă de 94 de ani, ar fi dispărut de la domiciliul său din localitatea Dobrești, acolo unde locuia singură.

Dispariția a fost observată în cursul dimineții, însă aparținătorii au căutat-o pe femeie în împrejurimi, până să solicite ajutorul polițiștilor.

Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din polițiști, jandarmi și voluntari, care au efectuat verificări în zonă.

Acțiunile de căutare s-au desfășurat și cu ajutorul câinelui de urmă, iar după aproximativ o oră, femeia a fost găsită, în viață, într-o zonă cu vegetație deasă și mare, la aproximativ 200 de metri de locuința sa.

Din primele verificări a reieșit faptul că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar din declarațiile acesteia, ar fi plecat în cursul serii trecute, după apă, ar fi căzut în vegetația abundentă și nu ar mai fi reușit să se mai ridice.

Ea va fi predată unui echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate și acordarea îngrijirilor medicale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here