”Bătălie” între angajații din primării! Primul meci: Mioveni – Topoloveni

”Bătălie” între angajații din primării! Primul meci: Mioveni – Topoloveni. Echipa de fotbal a Primăriei Mioveni va participa la Cupa Asociaţiei Oraşelor din România la Minifotbal. Primul meci va fi contra echipei primăriei Topoloveni.

În perioada iulie – septembrie, se desfăşoară, la nivel naţional, “CUPA A.O.R LA MINIFOTBAL”, ediția a III-a. Competiţia se va desfăşura folosind principiul teritorialității, meciurile de fotbal fiind organizate mai întâi pe șapte regiuni, tur – retur. Echipa din Mioveni face parte din cea de a treia regiune, unde s-au înscris șase oraşe. Astfel, din Grupa A fac parte echipele Plopeni, Lehliu-Gară și Buşteni, iar din Grupa B fac parte echipele Mioveni, Topoloveni și Chitila. Din regiunea a III- a se vor califica câstigătoarele celor două serii. La Turnel Final vor participa și finalistele de anul trecut. Este vorba de echipele din Balș și Năvodari.

Cupa Asociaţiei Oraşelor din România este organizată pentru angajaţii primăriilor şi pentru personalul din serviciile publice locale şi este dotată cu premii oferite de către organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.