Lista argeşenilor morţi în incendiul din clubul bucureştean Colectiv a crescut la 3! Barmanul clubului, Valentin Fieraru, originar din comuna Valea Mare Pravăţ, este cel de al treilea decedat.

Tânărul se numără printre cei care nu au mai reuşit să iasă din club şi a murit călcat în picioare. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost adus deja acasă pentru a fi înmormântat. Zeci de oameni au venit astăzi să-şi ia rămas bun de la tânăr. Mama băiatului este asistentă în cadrul Secţiei de Nou – Născuţi din cadrul Spitalul Câmpulung.

Pentru o tânără din Poienarii de Muscel, Elena Diana Enache, născută în anul 1991, a fost confirmat decesul încă din acea seară. Diana era în club cu o prietenă şi amândouă se aflau la toaletă când a izbucnit incendiul şi nu au mai putut să iasă. Au murit amândouă intoxicate cu fum. Fata de 24 de ani era studentă, locuia într-o garsonieră în Bucureşti şi lucra în domeniul IT. Părinţii săi sunt oamenii de condiţie modest, tatăl – fost miner iar mama – casnică.

A 29-a victimă a tragediei de la Colectiv este piteşteanca Monica Tănăsoiu. Tânăra a pierdut şi ea lupta cu viaţa duminică dimineaţă, în urma arsurilor foarte grave. Tânăra era manager de publicitate la o firmă din Bucureşti şi făcea parte din comunitatea de rockeri, participând des la evenimentele organizate de diversele trupe din ţară. Vineri seara se afla împreună cu prietenul ei, Ionuţ Popescu, băiatul fostului director al ENET Focşani, Valter Popescu, şi cu un întreg grup de prieteni.

Comments

comments