Bârladul i-a retras titlul de Cetățean de Onoare controversatului preot Pomohaci. Un edil din Argeș îl invită să cânte la Ziua comunei

Cristian Pomohaci, fost preot și cântăreț de muzică populară, a rămas fără titlul de Cetățean de Onoare. În urma unei ședințe a Consiliului Local Bârlad, aleșii au votat retragerea titlului de Cetățean de Onoare. Și în timp ce unii edili îl îndepărtează din comunitățile lor, în Argeș, primarul comunei Aninoasa, Ștefan Benonie, îl invită la Ziua comunei. Sărbătoarea localității va fi organizată pe 1 octombrie, iar edilul comunei promite că pe scenă vor urca mai întâi copiii de la școli, artiști consacrați din județ, iar surpriza evenimentului va fi celebrul Cristian Pomohaci.

Cu toții știm că de numele fostului preot se leagă presupusele fapte de întreținere de relații sexuale cu un minor, iar acesta a fost caterisit de BOR. Cu toate acestea nimic nu l-a împiedicat pe primarul Benonie să își aducă de Ziua comunei invitatul special.

”Eu nu îl invit nici ca preot, nici ca pedofill, eu invit un mare cântăreț și un om cu mare suflet (sic!). Eu cred că la tot ce există ființă pe lumea asta există prezumția de nevinovăție”, a declarat primarul Ștefan Benonie pentru Evenimentul Zilei.

În ce privește tariful, primarul din Aninoasa nu dă detalii. Însă, invitat la un eveniment la Oradea, Pomohaci a încasat 1.000 de euro pentru un recital de 30 de minute, scrie bugetul.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here