Bărbat mort la Mânăstirea Cetățuia. S-a cățărat să taie un copac

Noaptea trecută, salvamontiștii din patrula din baza Voina a Formației Câmpulung, plus încă 5 colegi, au fost nevoiți să intervină pentru evacuarea și transportul unei persoane decedate în zona de abrupt a mănăstirii Cetățuia, din comuna Cetățeni!

Victima a fost extrasă din zona unde căzuse, coborâtă din munte și predată IML.

Potrivit primelor informații adunate de polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, urcase în zona respectivă să taie un copac. Însă, s-a dezechilibrat și a căzut mai mulți metri la vale, pe stânci, fiind găsit cu multiple traumatisme atât la corp cât, mai ales, la cap!

Comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș: 

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind decesul unei persoane, survenit prin cădere de la înălțime într-o zonă muntoasă de pe raza comunei Cetățeni, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În seara zilei de 08 martie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat a fost găsit decedat, într-o zonă muntoasă de pe raza localității Cetățeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, din primele verificări s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 43 de ani, din Cetățeni, ar fi căzut de la înălțime, după ce ar fi încercat să doboare un arbore.

În cauză a fost solicitat sprijinul reprezentanților Salvamont Argeș, pentru extragerea trupului neînsuflețit.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.