Bărbat mort, găsit la marginea pădurii Făget din Mioveni

Azi dimineață, în zona Făget-Mioveni, a fost găsit un bărbat decedat pe care familia îl căuta încă de ieri, pentru că nu se mai întorsese acasă. Tot membrii familiei au fost cei care l-au descoperit si au sunat la 112. Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că bărbatul era cunoscut cu afecțiuni medicale și este posibil ca inima să îi fi cedat. Însă, potrivit legii, dosarul deschis de poliție este pentru ucidere din culpă.

Referitor la acest caz, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În dimineața zilei de 27 aprilie a.c., în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, la marginea pădurii din zona Făget-Mioveni, a fost găsit un bărbat decedat.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din Mioveni, care era căutat de familie, din cursul zilei de ieri, când a plecat de la locuința sa și nu a mai revenit.

Precizăm faptul că plecarea voluntară a bărbatului nu a fost sesizată poliției.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.