Aventurile unui tânăr din Vedea: a condus fără permis, a fugit de Poliție și a ajuns în arest!

sursa foto: Poliția Română

Tupeul unor „șoferi” argeșeni depășește orice limită. Un tânăr din Vedea s-a urcat la volan fără să aibă permis crezând, probabil, că pe un drum comunal nu are cine să îl oprească. Însă, spre ghinionul lui, a dat tocmai peste un echipaj de Poliție, care i-a făcut semn să tragă pe dreapta. În loc să își asume greșeala „viteazul” a mai comis și altele: a plecat în trombă iar apoi, văzând că este urmărit, a coborât din mașină și s-a ascuns în pădure. A ajuns, însă, în arest!

Iată povestea văzută și prin perspectiva Poliției.

În ziua de 25 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul  fără a poseda permis de conducere , și au reținut un tânăr de 22 de ani, din Vedea.

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 19 aprilie a.c., în jurul orei 19:30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe DC 731C, în localitatea Vedea, însă conducătorul auto nu s-a supus și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, însă, după aproximativ 5 km, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, respectiv un tânăr de 22 de ani, din Vedea, care nu posedă permis de conducere.

În ziua de 25 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.