Bărbat de 48 de ani din Curtea de Argeș, în comă, după o bătaie în trafic. Agresorii, doi cetățeni de etnie romă

0
1274

Bărbat de 48 de ani din Curtea de Argeș, în comă, după o bătaie în trafic. Agresorii, doi cetățeni de etnie romă. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiștii Secției de Politie Rurală Bascov, au identificat autorii unei agresiuni petrecută în trafic pe 24 iunie, pe raza comunei Merișani. Potrivit polițiștilor, din cercetări a rezultat că doi tineri, de 22 și 24 de ani, ambii din Merișani, au avut un conflict în trafic, pe raza localității de domiciliu, cu alți doi conducători auto, unul dintre aceștia fiind lovit de către cei doi.

Conflictul a avut loc, pe de-o parte, între doi tineri de etnie romă din satul Malu Vânăt al comunei argeșene Merișani (în vârstă de 22 și, respectiv 24 de ani), iar pe de altă parte, un șofer de 25 de ani, din Mălureni. Cei trei tineri se șicanau în trafic, bărbații din Merișani blocând cu autoturismul marca BMW, atât mașina bărbatului din Curtea de Argeș, cât și pe cea a tânărului din Mălureni. Tinerii din BMW au ieșit din mașină și ar fi încercat să-l agreseze pe șoferul din Mălureni, iar bărbatul din Curtea de Argeș a încercat să aplaneze scandalul. Acesta a fost lovit, cu pumnii, în repetate rânduri de indivizii din Merișani. Bărbatul de 48 de ani s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de asfalt. Tânărul care a sunat să sesizeze conflictul și-a continuat drumul. Între timp, a trecut un echipaj SAJ și i-a acordat bărbatului lovit primul ajutor. Acesta a fost dus la Urgențe, la Spitalul Județean, și din nefericire, este în comă.

Cei doi agresori din BMW au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tulburarea liniștii publice. Între timp, s-a extins cercetarea pentru vătămare corporală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here