Cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite ale Americii, sărbătorită pe 4 iulie, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a transmis un mesaj către toţi prietenii SUA.

“€・Bine v-am regasit. Azi este 4 iulie si sarbatorim 241 de ani de la Declaratia de Independenta a Statelor Unite ale Americii. Anul acesta aniversam si 20 de ani de Parteneriat Strategic intre Romania si Statele Unite. Acest parteneriat a fost recent ferm reconfirmat de presedintele Trump si presedintele Iohannis, la Casa Alba de la Washington. Privind spre viitor, eu si Ambasada SUA vom colabora acum cu prietenii nostri romani pentru a consolida Parteneriatul Strategic in toate dimensiunile sale. Prioritatile noastre raman promovarea securitatii, promovarea democratiei si statului de drept si promovarea prosperitatii. Va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi Ziua Independentei SUA”・ spune ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, intr-un mesaj video transmis marti.

La receptia oferita de Ambasada SUA la Bucuresti, de Ziua Independentei, vor lua parte si presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose.

Comments

comments