Odată întors în ţară, avocatul Tiberiu Iordache a luat decizia să îşi pună ordine şi în viaţa personală, nu numai în cea profesională. În acest fel, a luat decizia să bage divorţ de femeia cu care s-a căsătorit cât a stat în Canada, o româncă pe nume Geta care are cetăţenie canadiană şi alături de care s-a auzit că avocatul piteştean ar fi demarat chiar şi o afacere.

Femeia nu l-a urmat pe Tibi Iordache în România atunci când acesta a ales să se întoarcă la cele două fete ale sale şi la nepoţi, dar nu a vrut nici să divorţeze. خnsă nu de aceeaşi părere a fost şi soţul ei care, la finalul anului trecut, a introdus acţiune de divorţ împotriva Getei Iordache. Din păcate însă, chiar dacă procesul s-a întins până în luna mai 2013, finalizarea nu a constat în desfacerea căsătoriei, aşa după cum spera avocatul! Şi asta din cauza unor defecţiuni juridice. Conform Codului de Procedură Civilă, în luna aprilie i s-a adus la cunoştinţă pârâtei, adică Getei Iordache, că pe întreaga durată a procesului are obligaţia să îşi aleagă domiciliul în România unde să primească citaţiile şi toate comunicările privind procesul aflat pe rol. Doar că soţia avocatului Iordache nu a fost defel încântată de această variantă şi nu s-a grăbit să îşi facă domiciliu, nici chiar provizoriu, în România, doar de dragul divorţului.
خntrucât procedura nu a fost îndeplinită, la următorul termen ce a avut loc în luna mai judecătorii piteşteni au decis că respectivul proces de divorţ nu este de competenţa instanţelor române.
خnsă avocatul Tiberiu Iordache crede contrariul, motiv pentru care, la patru zile după emiterea respectivei hotărâri, a introdus o nouă acţiune împotriva Getei Iordache şi tot la Judecătoria Piteşti. Plângerea i-a fost înregistrată, însă la acest moment nu a fost stabilit niciun termen pentru înfăţişare.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI