Avocata Gabriela Zoană a escaladat vârful Negoiu

Una dintre cele mai apreciate şi tinere avocate din Baroul Argeş, Gabriela Zoană nu se dă niciodată înapoi din faţa provocărilor. Consilier local din această vară, Gabi Zoană a mai bifat o realizare, sâmbăta trecută. Împreună cu un grup de prieteni, ea a escaladat al doilea vârf din România, Negoiu (2.535 de metri). „Este primul vârf escaladat pentru mine; am mai urcat pe Iezer în liceu. Trebuie să subliniez că în grupul cu care am escaladat vârful Negoiu au fost cunoscători ai muntelui şi asta a contat. Echipamentul nu a fost unul profesionist, însă bocancii sunt de foarte bună calitate şi speciali de munte. Am urcat sâmbătă şi am coborât duminică pe alt traseu. Am dormit la lacul Călţun şi a fost o experienţă unică pentru mine. Trebuie să recunosc că a fost un efort fizic deosebit, ascensiunea durând peste şapte ore. Am văzut foarte mulţi alpinişti străini pe Negoiu şi am descoperit că munţii noştri sunt mult mai cunoscuţi peste hotare decât în ţară”, ne-a declarat Gabriela Zoană.
Altfel spus, o dovadă concretă că tânăra avocată piteşteană se pricepe foarte bine să urce şi în carieră, şi pe munte. „Şi în politică, şi în alpinism, trebuie să aibă foarte multă răbdare şi ambiţie şi să nu renunţi”, spune Gabriela.
Tot în această vară, Gabriela Zoană a avut parte şi de o excursie de neuitat în Spania, traseul ei bifând oraşe superbe precum Barcelona, San Sebastian şi Tarragona: „Cel mai mult mi-a plăcut la San Sebastian, în Ţara Bascilor. Este o altă lume acolo, total diferită de restul Spaniei, iar oamenii sunt foarte ospitalieri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.