Auchan a pregătit super oferte de weekend în magazinele din Pitești

Weekend-ul acesta, Auchan a pregătit promoții speciale la sute de produse, cu super oferte disponibile doar în magazinele din Pitești. În hipermarketurile Auchan Pitești Bradu și Auchan Găvana, clienții pot găsi reduceri și prețuri de neratat la o mulțime de articole.

Doar în Pitești și doar în perioada 28 – 30 ianuarie, toți cei care trec pragul magazinelor Auchan sau plasează comenzi online pe auchan.ro, pot beneficia de 20% bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la categoria citrice (portocale, lămâi, grepfrut, clementine, mandarine, pomelo) și 20% reducere la achiziția de detergent pudră. Ofertele speciale sunt disponibile prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, în limita stocurilor disponibile.


În plus, între 26 ianuarie – 15 februarie, Auchan își așteaptă clienții cu reduceri de până la 50% și promoții de tip 1+1, 2+1, 3+1 sau 1 + reducere la cel de-al doilea produs. Pentru comenzile plasate până în ora 12.00 se asigură, în aceeași zi, ridicarea produselor din magazin prin serviciile Click&Collect și Drive sau livrarea la domiciliu.

Nu rata ofertele inedite din acest weekend!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here