Au mai rămas 4 zile până la cea mai importantă competiție sportivă din Oltenia!

169 de cicliști și 162 de atleți amatori din toată țara și-au dat deja întâlnire pe 29 și 30 august, în Parcul Zavoi, din Râmnicu Vâlcea, pentru a transforma kilometri în energie pentru bine.

Vino alături de ei pentru a îți lua doza de energie și, totodată, pentru a da o șansă la viață copiilor născuți prematur din județul Vâlcea!

Mai aveți timp pentru înscrieri!

Ultima zi de înscriere pe website-ul www.maratonulolteniei.ro este joi, 27 august. Pentru a beneficia de taxele speciale reduse, trebuie ca înscrierea să fie urmată de achitarea plății în numerar, prin transfer bancar sau plata cu cardul tot până pe 27 august. Taxa este de 45 de lei pentru competițiile de alergare, respectiv de 50 de lei pentru cele de mountain-biking. În cazul în care se optează pentru participarea în ambele zile (o competiție de alergare și una de mountain-biking), se aplică o reducere, taxa fiind de 75 lei.

Începând cu ziua de vineri, 28 august, înscrierile și achitarea taxei (în numerar) se vor putea face doar în Parcul Zăvoi, vineri, 28 august, între orele 16:00 – 22:00, respectiv sâmbătă și duminică, înainte de competiții, între orele 07:00 – 09:00. Taxele de participare, în aceste condiții, sunt de 70 lei pentru cursele de alergare, respectiv 75 lei pentru cele de mountain biking. Pentru pachetul de o cursă de alergare și o cursă de mountain biking, este necesară achitarea unei taxe reduse de 100 lei.

Cine vine la Maratonul Olteniei?

Cursele de alegare vor avea un număr egal de participanți, 50% dintre participanți au ales crosul de 10 km, iar ceilalți 50% s-au orientat către semi-maraton. În ceea ce privește cursele de ciclism balanța a înclinat categoric în favoarea cursei mai scurtă, 23% dintre concurenți au ales cursa lungă de 51 km, restul de 77% optând pentru traseul de 33 km.

Se pare că cele mai multe doamne prezente sunt atlete, un procent de 28% dintre participanții la competițiile de alergare sunt femei, în timp ce la cursele de ciclism, un procent de doar 9% sunt femei.

7 reguli simple pentru participarea la competiții

1. Participanții dornici să participe trebuie să fie în stare bună de sănătate, deoarece această răspundere revine exclusiv participanților.
2. În caz de neprezentare la start, descalificare, abandon, retragere din concurs din orice motiv, taxa de participare nu se returnează.
3. Pachetele de concurs se ridică pe baza unui act de identitate, din locațiile și la orele afișate conform programului anunțat pe site. La ridicarea numerelor de participare fiecare participant trebuie să semneze, înainte de înscriere, o declarație de responsabilitate, prin care își asumă riscurile ce rezultă din participarea la un astfel de eveniment și orice pagube survenite din orice motiv.
4. Participanții minori trebuie să vină la ridicarea pachetului însoțiți de către un părinte sau tutore legal, împreună cu Declarația pe proprie răspundere pentru minori, autentificată la notar.
5. Cronometrajul se face cu ajutorul unui sistem pe baza de cip, ce trebuie purtat pe tot parcursul cursei, conform indicațiilor primite de la organizatori.
6. Traseul va fi semnalizat cu benzi de demarcație și alte elemente de semnalistică vizuală, iar în punctele cheie vor exista reprezentanți ai organizatorilor care vor oferi ghidaj asupra direcției sau a gradului de dificultate crescut din anumite zone. Înaintea cursei, va fi organizată și o ședință tehnică la care îi așteptăm pe participanți.
7. Nerespectarea traseului stabilit duce la eliminarea concurentului din concurs. Această regulă implică trecerea prin toate punctele intermediare de control. Traseul trebuie străbătut integral în vederea includerii în clasamentul final.

Despre Maratonul Olteniei
Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ România, aflat la cea de-a treia ediție. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – în calitate de partener principal, alături de firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Ciga Energy și EnergoBit – în calitate de parteneri Gold și Fine Consulting, LeasePlan, Reinvest și EY România – în calitate de parteneri Silver.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Adevărul, Kiss FM, CSR Media și Realitatea.
Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport și Padina Fest cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea.

Înscrieri și informații despre eveniment pe: http://www.maratonulolteniei.ro/
Informații și răspunsuri la întrebări pe: https://www.facebook.com/energiepentrubine și www.energiepentrubine.ro

Departamentul Relații Publice, Brand și Marketing CEZ România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here