Au început lucrările de reabilitare ale reţelei electrice subterană din zona Maximilian Popovici, din oraşul Topoloveni

CEZ Distribuție informează că începand cu data de 08.08.2015 au inceput lucrarile de reabilitare ale retelei electrice subterana din zona strazii Maximilian Popovici, din orasul Topoloveni.

Lucrarile au data de finalizare 16.09.2015 si nu vor afecta alimentarea cu energie electrica a consumatorilor din zona.
In perioada 08.08 – 16.09.2015 vor fi derulate lucrari de reabilitare in reteaua electrica pe strada Parcului (iesirea spre strada Maximilian Popovici) si strada Maximilian Popovici (integral).
Tronsonul unde se lucreaza in perioada mentionata face parte din reteaua electrica ce deserveste peste 1500 de clienti din zona centrala a orasului si cartierele adiacente zonei centrale, cu institutiile publice (Primarie, Judecatorie, Casa de Cultura) si spatiile comerciale aferente.

Lucrarile presupun o serie de avantaje, dintre care amintim:

– Reducerea intreruperilor accidentale in alimentarea cu energie electrica;
– Asigurarea continuitatii in alimentarea cu energie electrica la parametrii corespunzatori.

Aceste lucrari implica schimbarea unor cabluri subterane si mansoane de legatura ce apartin liniei electrice subterane ce parcurge zona, facandu-se in paralel cu schema normala de lucru, astfel incat sa nu afecteze alimentarea cu energie electrica si sa nu provoace disconfort cetatenilor din zona.

Pentru derularea acestor lucrari, in conditii de siguranta, au fost luate masuri de precautie aditionale, find suplimentat numarul echipelor CEZ Distributie pregatite sa intervina in situatia in care ar fi totusi necesara scoaterea de sub tensiune a instalatiilor ca urmare a elementelor identificate in teren. Totodata, va fi respectat programul de liniste si nu vor fi executate lucrari de sapaturi pe perioada noptii.

Pentru orice deranjament electric identificat, cetatenii sunt rugati sa se adreseze operatorilor de la Info Linia CEZ, apeland numarul unic 0251 929, disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, numar cu tarif normal in reteaua nationala si sa astepte sosirea turei operative care va lua masurile necesare pentru remedierea oricarui incident identificat in reteaua electrica.

Departamentul Relații Publice, Brand și Marketing CEZ România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here