Joi, 28 septembrie, între orele 08:00 – 18:00, în judeţul Argeş, se vor executa lucrări de reparaţie a suprafeţei carosabile, astfel: pe DN7, între kilometri 136 şi 154, pe sensul de mers Piteşti – Râmnicu Vâlcea, precum şi pe DN65, la kilometrul 107, pe sensul de mers Costeşti – Lunca Corbului. Se va circula pe un singur fir, alternativ, dirijat de poliţiştii rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea traficului.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi, 28 septembrie, în intervalul orar 07:30-19:00, pe sensul de mers către capitală al Autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, se vor executa lucrări de frezare, asfaltare şi curăţire a zonei carosabile, pe următoarele tronsoane kilometrice: 93-92 (benzile unu şi de urgenţă), 85-84 (banda doi) şi 20-12 (banda doi).

Tot pe autostrada A1 București – Pitești, la km. 58-68, pe benzile unu şi de urgenţă, pe sensul de mers către Piteşti vor fi lucrări de reparaţii asupra carosabilului în intervalul 09:30-15:00.

Poliția le recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie sporită în zonele lucrărilor, să reducă viteza şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere provizorii sau ale poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei. Nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Comments

comments