Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni, 29 mai, până în jurul orei 18.00, pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea se desfășoară unele lucrări la partea carosabilă (asfaltare) între kilometrii 157 și 159, în zona localității vâlcene Milcoiu.

Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară aici pe un fir, alternativ. Șoferii sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile piloților care dirijează circulația auto.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni, 29 mai, pe autostrada A1 se desfășoară unele lucrări la partea carosabilă, astfel:
– pe sensul către Pitești al tronsonului București – Pitești, lucrări (decolmatare, asfaltare) pe tronsonul kilometric 84 – 86 (în zona localității argeșene Rătești), pe banda numărul 2. Lucrările se vor încheia în jurul orei 20.00;
– pe sensul către Arad al tronsonului Timișoara – Arad, lucrări (frezare, asfaltare) la kilometrul 542+500 de metri (în zona aeroportului Arad), pe banda numărul doi. Lucrările se vor încheia în jurul orei 18.00.

Pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite, șoferii sunt sfătuiți să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să manifeste prudență sporită la volan, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare.

Comments

comments