Clientii CEZ beneficiaza de servicii de consultanta si suport gratuite. Serviciile de consultanta si gestionare a aspectelor care tin de distributia si furnizarea energiei electrice puse la dispozitia clientilor de catre Grupul CEZ in Romania sunt gratuite si se realizeaza in mod direct, fara existenta unei entitati intermediare. Recomandam clientilor CEZ sa nu se lase pacaliti de companiile care percep costuri pentru a asigura consultanta in relatia cu operatorul de distributie, respectiv furnizare a energiei electrice.

Grupul CEZ in Romania nu are incheiate contracte de parteneriat cu prestatori externi pentru consilierea clientilor. Toate activitatile de informare, consiliere si suport oferite atat clientilor, cat si potentialilor clienti se realizeaza in mod direct si gratuit in Centrele de Relatii cu Clientii din aria de activitate a companiei si prin intermediul canalelor de comunicare puse la dispozitia acestora.

Solicitarile clientilor pot fi preluate telefonic fara a fi necesara deplasarea clientului, utilizand Info Linia CEZ, serviciu care isi propune sa aduca un plus de confort consumatorilor prin evitarea deplasarilor catre Centrele de Relaţii cu Clientii si sa diversifice gama de servicii oferite clientilor. Un singur apel la Info Linia CEZ este suficient pentru a afla informatii comerciale privind contractarea, facturarea si incasarea energiei electrice, pentru a solicita transmiterea prin posta, fax sau email a formularelor utilizate in relatia cu furnizorul de energie electrica, pentru orice alta informatie legata de furnizarea energiei electrice, cat si pentru a sesiza diverse aspecte din domeniul furnizarii energiei electrice. Prin apelarea Info Liniei CEZ, numar unic 0251 929, clientii pot obtine informatii comerciale zilnic in intervalul 08:00 – 20:00 si informatii de natura tehnica (intreruperi accidentale, intreruperi programate, defectiuni in retea etc) 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Fara sa fie necesara deplasarea la centrele de relatii cu clientii, cei interesati pot transmite solicitari si in scris pe adresa de e-mail cez_crc@cez.ro, prin servicii de corespondenta la adresa: CEZ Romania SA, localitatea Targu Jiu, Strada Depozitelor, numarul 2, judetul Gorj, cod postal 210238, sau prin fax, la numarul 0248 524 834.

Grupul CEZ in Romania se orienteaza in permanenta spre optimizarea serviciilor la standarde calitative inalte, vizand stabilirea unui parteneriat eficient si durabil cu clientii sai, precum si cresterea satisfactiei consumatorului.|

Departamentul Relaţii Publice
CEZ România

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI