Atenție! Amenzi pentru abandonarea molozului pe domeniul public

0
97

ATENȚIE! Abandonarea molozului pe domeniul public, în câmp sau lângă platformele de gunoi se sancţionează conform HCL nr. 80/2019 cu amenzi de până 500 lei pentru persoanele fizice şi de până la 1.000 pentru persoanele juridice. La aceste amenzi se pot adăuga și alte sancțiuni cumulate.

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni oferă servicii de colectare și transport al deșeurilor

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni oferă servicii de colectare și transport al deșeurilor rezultate în urma lucrărilor de construcții, demolări, reparații și amenajări ale clădirilor, fie că sunt locuințe, fie spații cu altă destinație. Angajații societății vor veni și vor ridica materialele rezultate în urma lucrărilor de acest gen, contra cost, tariful pentru transportul molozului fiind de 60 lei mc (fără TVA).

”Cu acest prilej, vă atragem atenția asupra faptului că, potrivit legii, pentru executarea unor lucrări de construcție sau renovare/amenajare a locuinței (incluzând lucrări de desființare parțială, consolidare, reparație, modernizare, modificare, extindere, reabilitare sau renovare), aveți obligația să dețineți o autorizație eliberată de primărie, dar și să încheiați un contract cu o firmă autorizată pentru colectarea deșeurilor rezultate”, transmit reprezentanții Primăriei Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here