Pentru Nicolae Gavrilescu, candidatul Alianţei pentru Argeş şi Muscel la Primăria Călineşti, continuarea proiectelor de dezvoltare a infrastructurii comunei este prioritară pentru viitorul mandat. Cei 12 ani petrecuţi până acum în fruntea comunei şi lucrurile realizate deja în folosul comunităţii sunt garanţia că şi obiectivele pe care le propune acum vor deveni realitate.

Totul în folosul cetăţenilor, iar comuna îşi va continua drumul pe care se află, unul către modernitate şi atingere a unui înalt nivel de dezvoltare.  
Pietruirea drumurilor, extinderea reţelei de canalizare şi apă curentă în toate satele comunei sunt obiective pe care Nicolae Gavrilescu le consideră prioritare: „Întotdeauna am considerat că o comunitate nu poate evolua fără ca cetăţenii ei să beneficieze de utilităţile esenţiale unui trai decent: drumuri, apă, canalizare. Acesta a şi fost principalul motiv pentru care, în ciuda dificultăţilor financiare, mă lupt pentru a extinde reţeaua publică de apă potabilă în toată comuna. Eu şi echipa pe care o conduc ne-am dat toată silinţa şi am reuşit să obţinem o finanţare de 3,8 milioane de lei noi, cu care vom putea construi reţeaua de apă în satele Văleni şi Ciocăneşti. Am demarat deja procedurile, astfel că acum proiectul este deja în faza de licitaţie pentru selectarea constructorului”.

Pe primul loc, infrastructura

 

Dorinţele locuitorilor din comună au fost, potrivit edilului Nicolae Gavrilescu, factorul determinant în ceea ce priveşte prioritizarea acţiunilor. Astfel, o altă direcţie de acţiune a fost modernizarea drumurilor comunei şi amenajarea şanţurilor şi podeţelor. Pentru viitorul mandat, această problemă este pe primul loc. „Printre multele obiective pe care mi le-am stabilit pentru următorii 4 ani, pe primul loc se află infrastructura, pentru că numai o comună care beneficiază de o infrastructură puternică se poate numi o comună dezvoltată! Asfaltarea şi pietruirea pentru absolut toate drumurile din comuna pe care o conduc vor fi primele lucru pe care le voi face!”, mai spune Nicolae Gavrilescu.
Printre lucrările concrete care se află deja la un pas de a fi începute efectiv, se numără: asfaltarea a 6,5 kilometri pe drumul Călineşti – Gulieşti – Zgârieţi, modernizarea drumului vicinal Cârstoiu, asfaltarea a 10 kilometri pe drumul Zgârieţi – Glodu – Culieşti, continuarea asfaltării pe o distanţă de 2 kilometri la Vrăneşti – Podu Negru şi pietruirea drumului Văleni – Vrăneşti -Podu Negru.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI