În contextul actual în care se află întreaga omenire, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social -Filantropic și de Misiune, a desfășurat numeroase activități social-filantropice, pentru dotarea unităților spitalicești din cuprinsul județului Argeș cu aparatură medicală și diferite materiale sanitare, transmit reprezentanții Arhiepiscopiei.

Spitalul Municipal din orașul Curtea de Argeș a primit astăzi un electrocardiograf mobil necesar pentru unitatea de primiri urgențe în valoare de 11.000 lei. Donația a fost făcută în prezența părintelui Andrei Diaconescu, consilier responsabil de Sectorul Social al Eparhiei.

Medicul Bărbulescu Cornelia, director medical interimar și manager interimar, a mulțumit pentru răspunsul rapid pe care Biserica Argeșeană la dat la cererea făcută de spital, remarcând faptul că aceste aparate sunt foarte necesare activității spitalicești.

Prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune din Eparhia Argeșului și Muscelului au fost făcute și alte donații la celelalte spitale din județ, cum ar fi: teste rapide pentru detectarea Covid 19, scuturi de protecţie, botoşi lungi, mănuşi chirurgicale, halate chirurgicale, gel dezinfectant, un aparat EKG mobil, pulsoximetru, tensiometru, stetoscop şi alte materiale necesare în lupta cu virusul nemilos.

Comments

comments