Argeșul găzduiește, în week-end, Turul Ciclist al României. Restricții de trafic

Peste 100 de poliţişti argeşeni vor acţiona, în perioada 9-11 septembrie, pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră, pentru fluidizarea și dirijrea traficului și menținerea ordinii și liniștii publice, la două evenimente de amploare, ce implică participanții la trafic pe două roți.

Având în vedere faptul că în data de 10 septembrie a.c., pe raza județului Argeș se desfășoară a 55-a ediție a competiției sportive de ciclism TURUL ROMÂNIEI, pe raza municipiului Curtea de Argeș și comunele Albeștii de Argeș, Corbeni și Arefu, vor fi instituite următoarele restricții de circulație:

  • În data de 10 septembrie a.c., în intervalul orar 02:00-19:00, se interzice oprirea autoturismelor pe b-dul Basarabilor și str. Eroilor din municipiul Curtea de Argeș.
  • În intervalul orar 12:00 – 17:00, DN 7C – Transfăgărășan va fi închis circulației rutiere între km. 63 Cetatea Poienari) și km 116 ( Tunel Bâlea).
  • În intervalul orar 14:00-19:00, se închide circulația rutieră pe b-dul Basarabilor și str. Eroilor, traficul urmând a fi redirecționat pe rute ocolitoare, respectiv str. 1 Decembrie 1918 și str. Cuza Vodă.
  • Temporar, pe DN 7C, pe traseul cuprins între Curtea de Argeș și km. 63, vor fi instituite restricții, în funcție de deplasarea cicliștilor care participă la evenimentul sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.