anunturiCăsătorii de convenienţă pentru sume între 2.000 şi 7.000 de euro. Din cauza sărăciei, Internetul s-a transformat într-o piaţă virtuală unde oamenii îşi oferă spre vânzare de la obiecte personale, până la diverse servicii. Căsătorii de convenienţă, tinere care se oferă mame-purtătoare, fete care îşi vând virginitatea sau bărbaţi care oferă senzaţii tari sunt câteva dintre anunţurile bizare pe care argeşenii le postează pe Internet. Potrivit unui studiu realizat de către Institutul Naţional de Statistică, ponderea românilor care au cumpărat online astfel de serviciu a crescut de aproape 3,5 ori, de la 6,4% în 2007 la 22% în 2013. Pentru că România este membră a Uniunii Europene, căsătoria fictivă cu un cetăţean român a devenit pentru tot mai mulţi moldoveni o şansă de a munci legal în Europa. Şi tinerii din Argeş oferă pe site-urile de mică publicitate cetăţenilor de peste Prut căsătorii de convenienţă, prin care le promit moldovenilor cetăţenia română. Bineînţeles, oferta generoasă a argeşenilor, în special bărbaţi, care doresc să devină miri pentru femeile din Republica Moldova, este însoţită şi de preţuri. Astfel, o căsătorie de convenienţă costă între 2.000 şi 7.000 de euro, iar vârstele celor care postează aceste anunţuri sunt între 21 şi 45 ani. „Tânăr român, argeşean, 21 de ani, ofer doamnelor şi domnişoarelor din Moldova şi Ucraina, cu vârsta între 18 – 30 de ani, care au nevoie de cetăţenie română, viză, acte, prin căsătorie de convenienţă”, aşa sună unul din anunţurile postate pe site-urile de profil. Un alt bărbat, „român, 33 de ani, zona Argeş”, oferă căsătorie de convenienţă pentru domnişoarele sau doamnele din Republica Moldova contra sumei de 4.000 de euro.

Pentru 3.500 de euro, un tânăr din Piteşti oferă, pe lângă căsătoria de convenenţă, şi cazare până la găsirea unui loc de muncă

Un alt argeşean oferă cetăţenie română prin căsătorie de convenienţă, oferindu-i viitoarei mirese, după cum precizează în anunţ, „cazare şi chiar sprijin pentru un loc de muncă”, evident toate contra cost. Pentru 3.500 de euro, un tânăr prezentabil din Piteşti, oferă cetăţenie unei moldovence, precizând că „roagă şi oferă seriozitate, rapiditate şi asistenţă la întocmirea documentaţiei”. Un alt tânăr din Piteşti doreşte căsătorie cu o fată moldoveancă pentru suma de 2.500 euro: „Dacă vrei să fi cetăţean european, cu drept de muncă şi loc de muncă bine plătit în Italia, o poţi face legal, prin căsătoria cu un bărbat onorabil, inginer”. Pentru 6.000 de euro, un alt tânăr din Piteşti, în vârstă de 28 de ani, este dispus la o căsătorie cu o fată din Moldova, pentru a o ajuta să obţină cetăţenia română.

Pentru 12.000 de euro, argeşencele se oferă mame-purtătoare

Ofertele mai puţin întâlnite ale argeşenilor pe site-urile de profil nu se opresc aici. Printre cele mai ciudate anunţuri postate de argeşeni pe internet găsim şi tinere care îşi oferă pântecul pentru nouă luni, pentru o sumă considerabilă. Deşi această afacere este ilegală, mai multe argeşence nu se feresc să-şi facă reclamă pe internet. „Mă ofer mamă-purtătoare. Sunt căsătorită, am 38 de ani, un băiat de 15 ani, fără vicii şi doresc să devin mamă surogat contra cost. Sunt din judeţul Argeş şi doresc seriozitate”. O tânără de 28 de ani din Piteşti se oferă să fie mamă purtătoare – surogat pentru suma de 12.000 de euro, precizând că are toate analizele pentru fertilizare făcute, cunoaşte procedeul şi are deja doi copii. O altă tânără din Piteşti se oferă mamă purtătoare sau surogat cuplurilor serioase, aflate în imposibilitatea de a avea un copil contra sumei de 13.000 de euro, precizând că este căsătorită şi „mămica a doi copii, sănătoasă şi fără vicii”.

O tânără îşi vinde virginitatea pentru 1.000 de euro

Din categoria anunţurilor ciudate sau ce servicii mai prestează argeşenii pentru bani, tot pe un site de profil găsim şi anunţul unei tinere din Piteşti, „tânără, drăguţă, curată”, care îşi vinde virginitatea pentru „doar” 1.000 de euro. Şi tinerii din Argeş sunt foarte generoşi cu doamnele şi domnişoarele dornice de plăcere. Iată cum sună unul dintre anunţurile postate de un piteştean pe Internet, care oferă senzaţii tari: „ofer plăcere doamnelor şi domnişoarelor, nu contează vârsta, 100 lei pe oră”. O ofertă de „nerefuzat” pentru doamne şi domnişoare vine de la un tânăr din Piteşti care oferă ceva mai special „web show gratis”: „sunt un tânăr brunet, ochi verzi, ofer web show gratis numai pentru doamne şi domnişoare cu confirmare la web din partea ta. Te aştept să te simţi bine în compania mea. Exclus gay”.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI