Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.432 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5000 de lei, pentru 6 persoane care nu au respectat măsura izolării.

Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, dintr-o comună argeșeană, care nu a fost găsit la domiciliu în momentul verificării, fiind plecat la cumpărături, la magazin. Acesta a fost sancționat cu o amendă de 1000 de lei. O familie formată din doi bărbați de 44 și 20 de ani și două femei, de 39 și 20 de ani, dintr-o comună din județ, nu a fost găsită la adresa de izolare. Cei patru au fost sancționați cu amendă de câte 1000 de lei fiecare. A fost aplicat un avertisment pentru un bărbat de 51 de ani, care nu a respectat măsura izolării și care a mai fost sancționat anterior. Acesta a fost plasat în carantină instituționalizată.

Comments

comments