Argeșenii îi cer lui Pendiuc să facă și pentru județ ce a făcut pentru Pitești

Tudor Pendiuc se bucură de o mare popularitate în orașele argeșene. Aflat în campanie electorală pentru alegerile din 11 decembrie 2016, când va candida la Senat din partea ALDE, Pendiuc este primit cu respect și simpatie. Oamenii îl salută, îl îmbrățișează și îl încurajează, cerându-i să facă și pentru localitățile lor lucrurile bune și frumoase pe care le-a făcut în Pitești.

Sâmbătă, 19 noiembrie 2016, un câmpulungean i-a propus lui Tudor Pendiuc să facă rocada cu primarul lor, să realizeze și pentru ei ce a realizat pentru piteșteni. ,,Faceți rocada cu primarul nostru să faceti și pentru noi ce ați făcut pentru Pitești’’ au fost cuvintele cetățeanului.

Tudor Pendiuc a avut o contribuție deosebită la elaborarea și modificarea legislației privind administrația publică fiind Președintele Asociației Municipiilor din România și, timp de 24 de ani, Primarul Municipiului Pitești. Astfel, având o vastă experiență în administrație cunoaște bine problemele cu care se confruntă primarii și poate propune soluții legislative care să sporească confortul cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here