Argeș. Tânăr mort după un scandal sexual! A fost împins în râu și lăsat să se înece

Udate. Pe 17 mai, după administrarea probatoriului în dosarul penal întocmit ca urmare a cercetărilor privind împrejurările în care a survenit decesul bărbatului de 30 de ani, din localitatea Corbi, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de un tânăr de 19 ani, din comuna Augustin, județul Brașov. Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, să se aprecieze asupra luării, sau, după caz, solicitării dispunerii unor măsuri preventive.

Se pare că a fost vorba despre un scandal sexual. Au fost implicați și doi minori de 13, respectiv 15 ani. Tânărul de 19 ani a fost cel care l-a împins în râu și l-a lăsat să se înece pe bărbatul de 30 de ani.

În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind cercetările referitoare la decesul unui bărbat de 30 de ani, a cărui plecare voluntară a fost sesizată anterior, în temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmite:

În urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a unui bărbat de 30 de ani, din localitatea Corbi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au desfășurat căutări, iar în după-amiaza zilei de 17 mai, cel în cauză a fost găsit, decedat, în albia râului Doamnei, pe raza localității Pietroșani.

Având în vedere că din verificările referitoare că dispariție a rezultat că, în noaptea de 14 spre 15 mai, cel în cauză ar fi avut o stare conflictuală cu mai mulți tineri, au fost identificate persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției.

În prezent se desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here