Argeș! O mașină a luat foc în mers

Update. În urma incidentului nu au fost victime, șoferul reușind să se evacueze din autoturism înainte ca flăcările să ajungă în habitaclu. Incendiul a distrus întreg autoturismul, iar cauza probabilă a izbucnirii a fost efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor electric defect, cu izolația deteriorată sau neizolat corespunzător.

Update. Ora 10.00. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată total pe DN 7, la kilometrul 145, în zona localității Cotmeana, județul Argeș, unde un autoturism a luat foc în mers, fără a rezulta victime. Valorile de trafic sunt ridicate, în prezent fiind formate coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.

O mașină a luat foc în mers, în Argeș, pe DN 7,  la kilometrul 145, în zona localității Cotmeana. Șoferul a reușit să iasă, fără a fi vătămat. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate, transmite Poliția Română. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Departamentul Pitești cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here