Secretarul de stat Raed Arafat îl contrazice pe președintele Klaus Iohannis în legătură cu anunțul redeschiderii creșelor, grădinițelor private sau after-school. Arafat a transmis, marți, că el este rezervat în privința redeschiderii acestora, mai ales că acest subiect nu s-a discutat în prezența sa la întâlnirea de la Cotroceni cu premierul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis. El a spus că la discuția respectivă nu ar fi fost prezentă nici Monica Anisie, ministrul Educației, potrivit realitatea.net 

Klaus Iohannis a anunțat, luni, după întâlnirea cu premierul și miniștrii cabinetului Orban, că after-school-urile și grădinițele private vor putea fi deschise după 15 iunie.

„Nu intru în ce s-a discutat în amănunte acolo, asta este o discuție care se face și cu Ministerul Educației, astăzi (marți, 9 iunie – n. red.) n-a fost ministrul Educației acolo. Deci n-am intrat în această discuție, n-am discutat acest lucru. Nu s-a discutat în prezența mea acest aspect”, a precizat Arafat.

Întrebat dacă este de acord cu redeschiderea grădinițelor și creșelor private și a after-school-urilor, el a spus că recomandă acest lucru „cu precauție”.

Comments

comments